Ingredienser (2 pers.):
- 1 spsk olivenolie.
- 1 fed hvidløg hakket i småstykker.
- 1 spsk karry.
- 2 spsk rød karrypasta.
- 1 løg skåret i halvstore stykker.
- 1 hel porre, skåret i ringe.
- 250 gr kyllingebryster skåret i lange halvtynde skiver.
- 1 rød peberfrugt.
- ½ squash skåret i tynde skiver.
- 1 helt broccoli skåret i halvstore stykker.
- 1 dåse kokosmælk fortyndet med 2dl vand.
- 2 store håndfulde ægnudler
- Salt og peber efter smag.
- Pande eller Wokgryde (jeg foretrækker wok'en)
- Gryde til kogning af nudler.
Start med at svitse løg, hvidløg, karry, porrer i olivenolien og tilsæt kyllingestykkerne når løgene er bløde.
- Tip: Det er vigtigt at røre godt rundt her, da det nemt brænder på.
- Tip: Husk at tænde for udsugningen, da karrypasta har en stærk røg, som kan mærkes i halsen, næsen og øjnene.
- Tip: Sæt nudlerne til at koge på dette tidspunkt (der står næsten altid en vejledning på nudelposen, ellers dækker du bare nudlerne i gryden med vand og tilsætter 1 tsk salt. Når nudlerne koger og er blevet bløde, hældes vandet fra og de er færdige.)
Når det har fået den rigtige konsistens (hvilket er smag og behag), tilsættes nudlerne.
Bland nudlerne rundt i wokretten, og server med lidt soya og frisk ingefær.
- Tip: En kold øl er lige i skabet til denne ret (trods det at det ikke er så sundt, men what the heck). Bliver retten for stærk er et glas mælk lindrende.
- Tip: Man kan sagtens tilsætte andre grøntsager og andet kød til denne ret, og andre slags nudler, det er smag og behag. Prøv dig frem :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar